News RPG Rpg Guides

Diablo 4 Season 3 : Season of the Construct Guide

Στις 23 Ιανουαρίου ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες!

Μετά το απογοητευτικό θα έλεγε κανείς teaser που είχε κυκλοφορήσει για την Season 3, επιτέλους είχαμε περισσότερα νέα από την Blizzard σχετικά με την επερχόμενη Season of the Construct του Diablo Iv, καθώς έως τώρα μας κρατούσε βυθισμένους στο σκοτάδι χωρίς να είχε ανακοινωθεί τίποτα απολύτως.

Παρακολουθώντας το Season 3 reveal trailer, επικεντρώνεται κυρίως στον αργαλειό του Zolthun Kulle, μια αρχαία συσκευή που έχει αποκτηθεί από τις δυνάμεις του κακού που υπακούον στον Δαίμονα με το όνομα Malphas.

Όπως ήταν ήδη γνωστό με την έναρξη του Season 3 στο Diablo Iv, θα έχουμε ένα νέο endgame Dungeon με την ονομασία “The Gauntlet”. Ουσιαστικά είναι κάτι παρόμοιο με τα λεγόμενα Rifts, ή με τα Abattoir of Zir, που είχαμε στην Season of Blood και θα είναι αρκετά δύσκολα. Θα έχει leaderboards παρόμοιο με τα Greater Rifts του Diablo 3. Αυτοί που θα καταφέρουν να ηγηθούν των leaderboards θα κερδίσουν μια θέση στο Hall of the Ancients.

Όπως μας έχει συνηθίσει έως τώρα η Blizzard με κάθε νέο Season, ακολουθεί και νέο quest story line όπου θα πρέπει να φέρουμε εις πέρας προκειμένου να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Στην συγκεκριμένη Season of the Construct, όλα επικεντρώνονται σε μια συσκευή όπου έχει δημιουργηθεί από τον Kulle. Η συσκευή αυτή έχει πέσει στα χέρια των δαιμόνων που ακολουθούν έναν πανίσχυρο δαίμονα με το όνομα Malpha.

Ο Ayuzhan, ο οποίος δημιούργησε την συσκευή μαζί με τον Kulle, θα είναι όπως πολύ καλά καταλάβατε και ο νέος NPC, ο οποίος θα σας κατευθύνει και θα σας καθοδηγεί καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου Story line της season 3.

Το νέο season 3 θα διαδραματίζεται σε μια πόλη που βρίσκεται κάτω από την πόλη του Kehjistan και ονομάζεται Gatehall. Εκεί θα σας δοθεί πρόσβαση στο νέο dungeon με ονομασία Vault. Κάθε ένα από αυτά τα νέα dungeons θα είναι γεμάτα από μια νέα ομάδα εχθρών όπου ουσιαστικά είναι κατασκευασμένα ρομπότ και είναι έτοιμα να κατασπαράξουν οτιδήποτε βρουν στο πέρασμά τους.

Με λίγα λόγια έχουμε την πρώτη νέα γενιά τεράτων στο Diablo IV, μετά την κυκλοφορία του, τα οποία όπως αναφέραμε παραπάνω είναι κατασκευασμένα ρομπότ και θα υπάρχουν σε διάφορες μορφές.

Ο Maplhas θα είναι το μεγάλο νέο Seasonal Boss όπου καλείστε να τον αντιμετωπίσετε σε ένα νέο boss fight στο τέλος του νέου Story Line της Season 3.

Με την season 3 θα έχουμε όπως είναι αναμενόμενο νέα mechanics και πράγματα να ασχοληθούμε. Ένα από αυτά είναι πως θα έχουμε στην κατοχή μας ένα νέον σύντροφο “Companion” με τεχνητή νοημοσύνη που αποκαλείται Senechal Companion, κατασκευασμένο ρομπότ, παρόμοιο με αυτά που υπάρχουν στα Vaults, με την μόνη διαφορά πως αυτό είναι με το μέρος σας και σκοπός του είναι να σας προστατέψει αντί να σας καταστρέψει.

Θα έχετε την δυνατότητα να το εξελίξετέ, να το δυναμώσετε και να το δημιουργήσετε με όποιον τρόπο θέλετε εσείς ανάλογα με το build που θα επιλέξετε. Αυτό μπορεί να γίνει με την χρήση των Governing Stones και τα Tuning Stones. Τα πρώτα σας δυναμώνουν τις επιθέσεις του Companion και τα Tuning Stones προσθέτουν utility στο Senechal.

Στο Senechal Companion σας θα έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε έως και δύο Governing Stones και έξι Tuning Stones.

Στην Season 3 από ότι διαβάσαμε στα patch notes που δημοσίευσε η Blizzard θα έχουμε 12 Governing Stones και 27 Tuning Stones, όπου κάθε ένα θα έχει τις δικές του δυνάμεις και χρησιμότητα, όπως ακριβώς είχε γίνει στο season 1 με τα Malignant hearts και στο Season of Blood με τα Vampiric powers αντίστοιχα.

Το μόνο ερώτημα που έχω εγώ να θέσω, είναι αν και κατά πόσο θα κρατήσουν είτε τα Malignant rings, είτε θα προσαρμόσουν με κάποιον τρόπο τα Vampiric powers στην Season 3.

Απο ό,τι αναφέραμε και παραπάνω θα έχουμε νέα Dungeons, τα Vaults, όπου θα είναι προφανώς και ο τρόπος για να μπορέσουμε να βρούμε τα Governing Stones, αλλά και τα Tuning Stones. Ολοκληρώνοντας το κάθε vault θα σας δίνετε σαν ανταμοιβή ένα από τα δύο νέα αντικείμενα που θα χρειαστούμε για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε την δύναμη του Senechal Companion μας.

Τα Tuning Stones μπορούν επίσης να αποκτηθούν και από το Season Journey.

Ολοκληρώνοντας τα Vaults, θα σας δίνονται ως ανταμοιβές τα Shattered Stones όπου με την χρήση τους θα μπορείτε να δημιουργήσετε Governing και Tuning Stones μέσω του Jeweler.

Όπως είναι φυσικό σε κάθε Vault θα υπάρχει και ένα Boss όπου αν το νικήσετε θα ξεκλειδώσετε το Wardwoven Chest.

Στην Season 3 παρουσιάζονται και τα λεγόμενα Arcane Tremors. Τα συγκεκριμένα θα στέλνουν κύματα από Constructs στον κόσμο του Diablo IV. Θα εμφανίζουν παγίδες και Elite Constructs, τα οποία αν καταφέρετε να τα νικήσετε θα σας δίνουν ως ανταμοιβή Shattered Stones.

Νικώντας Elite Construct θα αποκτάτε Pears of Warding. Κάθε Arcane Tremor θα συνδέεται με ένα Vault.

Όπως πάντα με τον ερχομό της Season 3, θα έχουμε νέο Battle Pass, όπου θα μας παρέχει νέα rewards και cosmetics, αλλά και νέα blessings όπως γίνετε σε κάθε season στο Diablo Iv.

Μια άλλη σημαντική αλλαγή που θα γίνει με την έναρξη της season 3, ειναι πως για τα helltides δεν θα υπάρχει πλέον χρόνος αναμονής, καθώς θα εμφανίζονται συνέχεια, αλλάζοντας απλά κάθε φορά τοποθεσία, όπως ακριβώς λειτουργούσε με λίγα λόγια το Blood Harvest στην Season of Blood.

Όπως έχει ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί Campfire από τους δημιουργούς του Diablo Iv, όπου θα αποκαλυφθούν και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Season 3 και θα δοθούν λογικά περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το Season of Season of the Construct.

Διαβάστε επίσης το σχετικό άρθρο με ονομασία : Diablo 4 Season 3

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά τα Patch Notes και τις λεπτομέρειες σχετικά με την Season 3 του Diablo Iv στο σχετικό βίντεο που υπάρχει στο RPG κανάλι μας στο YouTube :

Packo Ramas

administrator
Old School Gamer, Played Games Since the Age of dinos. Software Programmer, Web Designer and Programmer, Multimedia Programmer, Creator of Gamehauntings, Streamer&YouTuber

2 Comments

 • Filiw Rose
  Filiw Rose 23 Ιανουαρίου, 2024

  malista polu kala tha paei auto ekei p eipa arxizw na psilokatanow to paixnidi ekei to duskolevoun niiiice ….polu wraia perigrafi eisai polu analutikotatos kai arketa epeksigimatikos…

  • Packo Ramas
   Packo Ramas 24 Ιανουαρίου, 2024

   Καταρχήν ευχαριστούμε πολύ που διάβασες το άρθρο, όπως ξέρεις θα καλύψουμε πλήρως και αυτή την Season όπου θα εξηγήσουμε αναλυτικά και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όλες τις απορίες που πιθανόν θα δημιουργηθούν. Ξέρεις που και πως να μας βρεις.. ότι θέμα έχεις στείλε on stream ή στον discord για να στο εξηγήσουμε. Καλή συνέχεια ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News RPG

Patch 1.3.1 Revealed

News RPG

Diablo Iv Season of the Construct : Story

Guides RPG Rpg Guides

Diablo IV S3 Loot Tables

News RPG

Diablo 4 Season 3

News RPG

Diablo Iv Season 3

LIVE on Twitch OFFLINE on Twitch