Gamers lifestyle

Καλή χρόνια με 2024 ευχές από τους Gamehauntings!!!!

Εμείς γιορτάσαμε μαζί στο discord, αφού πρώτα οι περισσότεροι της παρέας γιόρτασαν τον ερχομό του καινούριου χρόνου με τις οικογένειες τους και αγαπημένα φιλαράκια.

Μιας και ζω στην Αγγλία δεν είχα την πολυτέλεια να είμαι μαζί με την οικογένεια μου, αλλά χάρη στην τεχνολογία (internet) μπόρεσα να ανταλλάξω ευχές με τους δικούς μου και ταυτόχρονα με τον κάλο μου φίλο Χρήστο ο οποίος ανήκει στο team των Gamehauntings.

Μεγάλη υπόθεση το ιντερνερ παιδιά… Δε μπορείς να είσαι μαζί με τους αγαπημένους σου, αλλά μπορείς να τους δεις και να τους ακούσεις και αυτό είναι μια παρηγοριά.

Η παρέα μας είναι σημείο αναφοράς δηλώνοντας ότι ανήκουμε κάπου και δεν είμαστε μονοί να βολοδέρνει το μυαλό μας σε ερήμους τόπους.

Για μένα το 2024 μπήκε όπως ακριβώς το ήθελα και ήδη νιώθω ευγνομων διότι ήμουνα με τους ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι. Κάποιοι ίσως πουν: Μα καλά δεν έχεις γνωρίσει κανέναν από κοντά πως μπορείς και λες ότι τους αγαπάς;

Έχω γνωρίσει τον Γιάννη (Maxtsigalko) και πρώτα ο Θεός θα γνωρίσω και τους υπολοίπους. Η αγάπη και ο σεβασμός δεν προϋποθέτουν να γνωρίσεις κάποιον από κοντά. Μπορείς να νιώσεις όμορφα και να δημιουργηθούν ευχάριστα συναισθήματα και μεσώ κάμερας. Εξάλλου πόσες σχέσεις δεν ξεκίνησαν έτσι? Πολλές αλλά δεν είναι αυτό το θέμα (τουλάχιστον σήμερα) όποτε το προσπερνάω.

2024 και αδειάζουμε καθετί αρνητικό και τοξικό από το inventory μας.

Αναβαθμίζουμε την καλή μας πλευρά (όπως τα όπλα στο diablo immortal) για να περάσουμε το μήνυμα και σε άλλους φίλους η συμπαίκτες ότι εδώ μόνο καλά και θετικά θα ζήσουμε. Πίνουμε φίλτρο της υπομονής για να αντέξουμε τυχόν ξεσπάσματα και νευρά από ανθρώπους που ίσως να μην μπορούν να τα βρουν με τον εαυτό τους. Βάζουμε μπροστά την ασπίδα της αγάπης για να αποφύγουμε τα βέλη του πόνου και της κακεντρέχειας.

Φοράμε την στολή της ηρεμίας και είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε τον εχθρό που ακόμα και ο ίδιος δεν ξέρει γιατί είναι εχθρός μας.

Όλα τα παραπάνω είναι παραδείγματα βάση παιχνιδιών που έχουμε παίξει και λίγο πολύ ταιριάζουν στα λεγόμενα.

Το τι θα φέρει το 2024 δεν γνωρίζω αλλά δεν ελπίζω κιόλας διότι εμείς αποφασίζουμε πως θα ζήσουμε την ζωή μας.

Εμείς παίρνουμε αποφάσεις και είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας όποτε προσοχή στο πως θα κινηθούμε.

Βεβαία υπάρχουν και οι απρόβλεπτοι παράγοντες που ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά και μας δίνουν μια με το shotgun και πάρτην κάτω (και λίγο Krunker strike ή Valorant να ανάψουν τα αίματα)

Εκεί πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και πάντα μα πάντα να μπαίνουμε και στην θέση του άλλου πριν ανταλλάξουμε πυρά. Έχουμε 2024 ευχές και ευκαιρίες μαζί να κάνουμε καλές πράξεις και να βοηθάμε συναθρώπους. Έχουμε 2024 μέρες και νύχτες να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας όσο και να τα θεωρούμε άπιαστα. Ας δώσουμε λοιπόν μια υπόσχεση στον εαυτό μας να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί κουβαλάμε τους αδύναμους μέχρι να σταθούν στα ποδιά τους (εδώ σκεφτείτε εσείς πιο παιχνίδι ταιριάζει)

Εάν σκεφτήκατε παιχνίδι, γράψτε το στα σχόλια.

Ευκαιρία να μάθουμε παιχνίδια που ίσως και να μην έτυχε να ακούσουμε.

Κλείνοντας λοιπόν τις σκέψεις μου ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για τον σεβασμό και την αγάπη που δείχνετε σε καθημερινή βάση στο site και κατ επέκταση στους Gamehauntings & the team.

Πόσο όμορφο να το εισπράτεις μέσα από ένα stream, discord, youtube, site.

Κάλως ήρθες λοιπόν 2024 και θα χαρούμε πολύ να βγάλουμε εις πέρας όλες τις αποστολές που μας έχεις φέρει και να τερματίσουμε το game όλοι ΜΑΖΊ.
Καλή τυχερή και υγιής χρόνια σε όλες και όλους!!!!

Panagiota M

author
Moderator at Gamehauntings on Twitch/disocrd . Sociable , kind , and great sense of humor . Always helpful when needed .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

LIVE on Twitch OFFLINE on Twitch