Rpg Guides

The Way Of the Bucket Quest Guide

Πώς να ολοκληρώσετε το νέο Story Line του The Way Of the Bucket

Οι developers του Lords Of The Fallen φαίνεται πως ακολουθούν πιστά το χρονοδιάγραμμα για νέο content όπως ακριβώς είχαν δηλώσει μέσω του roadmap που είχαν δημοσίευση. Νέα spells, διόρθωση των performance optimization προβλημάτων που αντιμετώπιζε το παιχνίδι κατά την κυκλοφορία του και φυσικά ένα νέο quest story line με όνομα The Way of The Bucket.

Όπως σχεδόν σε όλα τα Soulslike παιχνίδια έτσι και εδώ ο κόσμος του Lords of The Fallen είναι γεμάτος από μυστικά τα οποία κλείνεσαι να εξερευνήσεις και να αποκαλύψεις. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με αυτό το καινούριο patch του The Way of The Bucket.

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ NPC ΓΙΑ ΤΟ WAY OF THE BUCKET;

Πριν συνεχίσουμε παρακάτω, οι developers του Lords of the Fallen μας έδωσαν κάποια στοιχεία για να εξιχνιάσουμε το μυστήριο μέσω ενός ποιήματος :

“When time came to do or die, they emerged from their throes,1
With meagre improvisations, spreading such desperate blows.
Should you as well seek meaning in these humble souls’ disguise,
Don makeshift twin attire and find the one that lies.
Salute, attest and once more show honour to their semblance,
And you’ll amass the sincere gifts of one held in remembrance.
Yet hoard not without measure, show mutual regard,
For greed amongst the downtrodden is seen as truly marred.”

Το πρώτο βήμα είναι η εύρεση ενός νέου NPC ο οποίος προστέθηκε στο παιχνίδι με το νέο update και βρίσκεται στην περιοχή Sanctuary of Baptism, Vestige of Chabui. Από το Vestige (Bonfire), ανεβείτε τις σκάλες και προχωρήστε όλο ευθεία. Θα βρείτε κάποια βαρέλια τα οποία θα πρέπει να καταστρέψετε για να σας αποκαλύψουν έναν άνδρα που φορά κουβάδες στα πόδια του και στο κεφάλι του ο οποίος είναι φυλακισμένος πίσω από κάτι κάγκελα,

Θα χρειαστεί να γίνει χρήση της Umbral λάμπας για να παρακάμψετε τα κάγκελα και να μπορέσετε να αλληλοεπιδράσετε μαζί του.

Ωστόσο στην αρχή μην περιμένετε απάντηση ή οποιαδήποτε αντίδραση από τον NPC.

Θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και μια σειρά από gestures για να κινήσετε το ενδιαφέρον του και να σας δώσει την νέα αποστολή του The bucket.

Πως να βρείτε το The Broken Bucket και το The Bucketlord’s Salute

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την αλληλεπίδραση με τον NPC, θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το Broken Bucket, τον οποίο μπορείτε να βρείτε ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται ο νέος NPC.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό στοιχείο είναι ένα νέο gesture το οποίο ονομάζεται BucketLord’s Salute που βρίσκεται και αυτό κοντά στην περιοχή. Επιστρέψτε στο Vestige της περιοχής, κατευθυνθείτε προς τα έξω κατεβείτε τις σκάλες και πηγαίνετε στην αριστερή πλευρά. Ψάξτε για κάποια βαρέλια στα αριστερά σας τα οποία μπορείτε να καταστρέψετε. Μόλις το κάνετε αυτό θα μπορείτε να πάρετε το αντικείμενο Bucketlord’s Salute.

Τώρα που έχετε αυτά τα δύο νέα αντικείμενα, επιστρέψτε στον Bucket NPC. Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια βεβαιωθείτε πως έχετε εξοπλισμένος ως κύριο όπλο σας το Brocken Bucket, στην συνέχεια όπως θα είστε ακριβώς μπροστά του, εκτελέστε μια σειρά από emotes όπως εξηγούνται παρακάτω :

Ξεκινήστε με το Greeting Emote, μετά το Pointing Downward emote και τέλος με τον χαιρετισμό του BucketLord’s Salute.

Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα τρία emote, αλληλεπιδράτε με τον Bucket NPC και για να είστε σίγουροι ότι τα έχετε κάνει όλα σωστά και πως έχει ξεκινήσει το νέο Quest Story line of the Way of the Bucket, θα πρέπει ο διάλογος του Bucket NPC να έχει ως εξής :

Αυτό είναι το ξεκίνημα για μια νέα σειρά από προκλήσεις και αποστολές!

Που και πως να βρεις το the Pride of The Bucketlords

Τώρα η επόμενη κίνησή σας είναι να βρείτε τα αντικείμενα που ονομάζονται Pride of The Bucketlords και να τα επιστρέψετε πίσω στον Bucket NPC, το σύνολο αυτών δώκστον αριθμό.

Αυτά τα αντικείμενα βρίσκονται σε 12 διαφορετικές τοποθεσίες όπου φυλάσσονται από 12 διαφορετικά boss τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε.

Εδώ θα ήταν συνετό να σας ενημερώσουμε πως κάθε φορά που θα συλλέγετε τέσσερα από αυτά τα αντικείμενα θα πρέπει να επιστρέψετε στον NPC και να τα παραδώσετε και κάθε φορά που θα γίνετε αυτό θα σας δίνετε μια συγκεκριμένη ανταμοιβή. Εάν έχετε πέντε η περισσότερα ο NPC δεν θα ασχοληθεί μαζί σας με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η αποστολή σας.

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με όλες τις τοποθεσίας καθώς και με τα boss τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι για να διεκδικήσετε αυτά τα νέα δώδεκα αντικείμενα Pride of The Bucketlords.

  1. Scourged Sister Delyth : Περιοχή, Pilgrims Perch
  2. Gentle Gaverus, Mistress of Hounds: Περιοχή, Pilgrims Perch
  3. The Sacred Resonance of Tenacity : Περιοχή, Pilgrims Perch, βρίσκετε σε μια σπηλιά αμέσως πριν φτάσετε στο the Patch of Devotion , θα χρειαστείτε το κλειδί Pilgrim’s Perch Key για να μπορέσετε να πάτε εκεί, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από τον NPC Captain Of The Fidelis για το αντίτιμο των 18.000 Vigor από την περιοχή Skyrest Bridge.

4.Crimson Rector Percival : Περιοχή, Fitzroy’s Gorge, Με το που φτάσετε στην τοποθεσία αυτή, ακολουθήστε αριστερά. Προσοχή καθώς αν προχωρήσετε αρκετά και ενεργοποιήσετε το Quest του Damarose, θα ακυρωθεί η αποστολή του the Way of the Bucket.

5.Ruiner: Περιοχή, Fitzroy’s Gorge.

6.Infernal Enchantress : Περιοχή, Lower Calrath.

7.Skinstealer: Περιοχή, Sunless Skein, λίγο πρίν το ασανσέρ που σας οδηγεί στο Upper Calrath.

8.Kinrangr Guardian Folard: Περιοχή, Fief of the Chill Curse. Με το που ξεκλειδώσετε την Bell Door χρησιμοποιώντας το κλειδί του Fief, το Boss θα βρίσκετε μέσα στην σπηλιά.

9.Griefbound Rowena: Fief of the Chill Curse: Περιοχή, Fief of the Chill Curse. Μετά την σκάλα της περιοχής Fief of the chill στο Vestige of Svornil, συνεχίστε το μονοπάτι, θα βρείτε μια γέφυρα μπροστά σας η οποία θα σας οδηγήσει στην απέναντι όχθη, Με το που θα την διαβείτε την γέφυρα αμέσως πηδήξτε κάτω και μπείτε στο δωμάτιο που θα δείτε μπροστά σας στα αριστερά.

10.Abiding Defenders: Περιοχή, Manse of the Hallowed Brothers, ακριβώς πριν την πόρτα που χρειάζεται το κλειδί Abbot Vernoff’s, γυρίστε πίσω και ακολουθείστε τις σκάλες στα αριστερά. Ανεβείτε τις σκάλες μετά στρίψτε δεξιά για να βρείτε το boss.

11.Blessed Carrion Knight Sanisho: Περιοχή, Tower of Penance, δίπλα στην γέφυρα ακριβώς πριν τον Πύργο.

12.Abbess Ursula: Περιοχή, Abbey of the Hallowed Sisters

Ποιες είναι οι ανταμοιβές για την ολοκλήρωση του Bucket Event;

Μόλις συγκεντρώσετε τα 4 αρχικά Pride of the Bucketlords, θα ανταμειφθείτε με τα παπούτσια Bucketlord. Αφού συλλέξετε το επόμενο σετ των τεσσάρων, θα λάβετε το Bucketlord Helmet.

Καθώς θα ολοκληρώσετε και το τελευταίο σετ των τεσσάρων δεν θα λάβετε τίποτα αλλά θα υπάρχει ένα μήνυμα που θα λέει :

Αυτό σηματοδοτεί και το τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση της αποστολής.

Κατευθυνθείτε προς το Lower Calrath Alehouse, Vestige of Lydia the Numb Witch. Πέστε κάτω, στρίψτε αριστερά και βγείτε από το κτίριο μέσα από την τρύπα που υπάρχει στον τοίχο. Μετά προχωρήστε ευθεία και ακολουθείστε το μονοπάτι προς τα δεξιά που θα σας οδηγήσει σε μια ανοιχτή περιοχή με μια μεγάλη φωτιά στην μέση.

Μείνετε στην αριστερή πλευρά και από εδώ συνεχίστε μέχρι να φτάσετε σε μια ανοιχτή πόρτα με ένα σωρό κουβάδες πεταμένους στο έδαφος.

Μέσα σε αυτό το δωμάτιο, θα βρείτε το όπλο Golded Bucket, το οποίο ουσιαστικά είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Broken Bucket που ήδη έχετε στην κατοχή σας.

Συγχαρητήρια καθώς σε αυτό το σημείο έχετε μόλις φέρει εις πέρας το νέο Quest Story Line The Way of the bucket !

Σύντομα θα ακολουθήσει ειδικό Video Guide.

Packo Ramas

administrator
Old School Gamer, Played Games Since the Age of dinos. Software Programmer, Web Designer and Programmer, Multimedia Programmer, Creator of Gamehauntings, Streamer&YouTuber

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News RPG

Lords of The Fallen : Season of Revelry

News RPG

Remnant 2: Legacy Protocol

LIVE on Twitch OFFLINE on Twitch