News

Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2024!

Τι να περιμένουμε μέσα στον νέο Χρόνο

Το 2023 ήταν μια παραγωγική χρονιά με πολλούς δυνατούς τίτλους για όλα τα γούστα. Μερικοί από αυτούς που ξεχωρίσαν ήταν τα: Baldur’s Gate 3, Diablo Iv, Alan Wake 2, Lies of P, Lords of the Falen, Spider-Man 2, Star Wars Jedi: Survivor, Amnesia: The Bunker, Resident Evil 4 Remake, Remnant 2 και άλλα πολλά. Τίτλοι τους οποίους απολαύσαμε, τίτλοι οι οποία ταράξανε τα νερά στην gaming βιομηχανία και συζητηθήκαν πολύ.

Τι μας επιφυλάσσει όμως το 2024, τι έχουμε να περιμένουμε; Παρακάτω θα κάνουμε μια σύντομη αναφορά σε μερικούς από τους πιο αναμενόμενους τίτλους τους οποίους γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσουν μέσα στην νέα χρονιά.

Prince of Persia: The Lost Crown

Η εταιρεία παραγωγής Ubisoft ξεκινά τη νέα χρονιά με την πρώτη μεγάλη κυκλοφορία του τον Ιανουάριο, αυτή του Prince of Persia: The Lost Crown. Πρόκειται για ένα platform game, με δυνάμεις που σχετίζονται με τον χρόνο, με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό όσον αφορά τον κύριο χαρακτήρα του Sargon. Όσο περισσότερα έχει δείξει η Ubisoft για το παιχνίδι, τόσο περισσότερο έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον στους θαυμαστές της σειράς.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και Switch.

Tekken 8

Το Tekken 8 μετά τις κυκλοφορίες των Street Fighter 6 και Mortal Kombat 1 το 2023, έρχεται να συνεχίσει τη νέα χρονιά και να προσθέσει περισσότερες ώρες μάχης. Θα διαδραματίζεται έξι μήνες μετά το Tekken 7, εστιάζοντας στον στόχο του Jin Kazama να σκοτώσει τον πατέρα του, Kazuya Mishima.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι fan της σειράς θα απολαύσουν όσα ακριβώς έχουν κάνει το franchise γνωστό και αγαπητό στο κοινό, δίνοντας έμφαση στο επιθετικό style παιχνιδιού και προσθέτοντας ένα νέο mechanic αυτού του “Heat”. Το Tekken 8 Θα περιλαμβάνει 32 χαρακτήρες, ενώ θα προστεθούν 4 ακόμα στο μέλλον υπό την μορφή DLC.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου για PC, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Η αναμέτρηση με τον Superman σε ένα βιντεοπαιχνίδι είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα καθώς το gameplay του Suicide Squad: Kill the Justice League, φαίνεται να προσφέρει αυτό ακριβώς. Διαμορφώνει ένα μοναδικό videogame της DC και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι τέσσερις κακοποιοί μπορούν πραγματικά να γίνουν ήρωες ή ότι πιο κοντινό υπάρχει σε αυτό .

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου για PC, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Persona 3 Reload

Το Persona 5 είναι ο πιο δημοφιλής τίτλους του franchise από την εταιρεία παραγωγής Atlus, που πραγματικά ανέβασε τη σειρά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, τονίζει επίσης την ηλικία των παλαιότερων τίτλων του.

Η εταιρεία παραγωγής Atlus είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι το Persona είναι ένα οριστικό franchise JRPG και μέρος αυτού του στόχου είναι να φέρει παλαιότερους τίτλους σε ένα νέο επίπεδο. Το Persona 3 αφηγείται την ιστορία ενός πρωταγωνιστή που βρίσκεται στο γυμνάσιο και επιστρέφει στο σπίτι του μια δεκαετία αφότου οι γονείς του πέθαναν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, χρησιμοποιώντας τα Personas για να νικήσουν τις σκιές και να αποκαλύψουν το Dark Hour ως μέρος του S.E.E.S – Specialized Extracurricular Execution Squad.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου για PC , Xbox Series X , Xbox Series S , Xbox One , PS4 και PS5.

Final Fantasy 7 Rebirth

Το δεύτερο μέρος του remake του Final Fantasy 7 της εταιρείας παραγωγής Square Enix, επαναλαμβάνει τον κόσμο της Gaia μετά το πρώτο παιχνίδι που επικεντρώθηκε εξ ολοκλήρου στα γεγονότα του Midgar.

Αυτό το remake/sequel επαναπροσδιορίζει και ξαναγράφει πολλά στοιχεία του αρχικού παιχνιδιού, προσθέτοντας περισσότερο βάθος στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και προσαρμόζοντας τη συνολική δομή αφήγησης. Το Final Fantasy 7 Rebirth θα έχει περισσότερα ανοιχτά περιβάλλοντα από το Midgar, ενώ θα διατηρήσει και θα βελτιώσει ελαφρώς τη μάχη του πρώτου Remake.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 29 Φεβρουαρίου για την κονσόλα του PlayStation 5.

Dragon’s Dogma 2

Οι fan ήθελαν μια συνέχεια ή ένα Remake του Dragon’s Dogma εδώ και πολλά χρόνια, με το 2024 να είναι η χρονιά που η εταιρεία παραγωγής Capcom επιτέλους εκπληρώνει αυτές τις επιθυμίες. Κυκλοφορώντας 12 χρόνια μετά το πρωτότυπο, το Dragon’s Dogma 2 περιλαμβάνει έναν Arisen καθώς εμπλέκονται σε μια σύγκρουση μεταξύ δύο βασιλείων, του Vermund και του Battahi.

Το Dragon’s Dogma 2 διαθέτει επίσης έναν ημι open-world που είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από αυτόν του αρχικού παιχνιδιού.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου για PC , PS5 , Xbox Series X και Xbox Series S.

Black Myth: Wukong

Το Black Myth: Wukong ανέβηκε στη σκηνή στα The Game Awards 2023 για να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 20 Αυγούστου, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των θαυμαστών αυτού του είδους παιχνιδιών. Το Lies of P έχει αποδείξει ότι υπάρχει έκκληση για δημοφιλείς ιστορίες να αποκτήσουν Soulslike προσαρμογές, με τις εταιρείες Neowiz και Round8 να εργάζονται σε DLC και μια συνέχεια σε έναν σκοτεινό παραμυθένιο κόσμο.

Το Black Myth: Wukong έχει σαν χαρακτήρα μια μαϊμού με το όνομα Sun Wukong, όπου παλεύει με τεράστιους, ισχυρούς εχθρούς.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγουστού για PC , PS5 , Xbox Series X και Xbox Series S.

Avowed

Το Avowed και τα ακόλουθα παιχνίδια σε αυτήν την λίστα δεν έχουν επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2024. Το Avowed είναι το επερχόμενο RPG της Obsidian Entertainment, που διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τα παιχνίδια του Pillars of Eternity. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο ενός απεσταλμένου της Aedyr Empire, ο οποίος ερευνά τις ζωντανές χώρες καθώς μια μυστηριώδης πανούκλα καταστρέφει τα πάντα.

Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν μαγεία, μάχη σώμα με σώμα και πυροβόλα όπλα, ενώ χτίζουν έναν χαρακτήρα μέσω διαλόγων και δέντρων δεξιοτήτων εντελώς μοναδικός για αυτούς.

Ουσιαστικά το Avowed είναι μια φανταστική λήψη του Obsidian στο The Outer Worlds και αυτό είναι συναρπαστικό για πολλούς θαυμαστές.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για Windows, Xbox Series X και Xbox Series S.

Hades 2

Από τεχνικής απόψεως, το Hades 2 δεν θα κυκλοφορήσει πλήρως το 2024, αλλά οι fan του παιχνιδιού θα μπορέσουν να παίξουν το Hades 2 μέσω της Early Access το 2024. Το Hades 2 είναι μια τεράστια παράδοση για τους προγραμματιστές Supergiant Gameς.

Το Hades 2 είναι ένα από τα πιο επιβλητικά indie παιχνίδια στην αγορά και αυτό αναμφίβολα ώθησε την εταιρεία παραγωγής Supergiant Gameς να προχωρήσει σε ένα sequel του τίτλου. Σε αυτό το sequel οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο της νέας πρωταγωνίστριας Melinoe (κόρη του Άδη, αδερφή του Zagreus) που φαίνεται να βρίσκεται υπό την κηδεμονία της Hecate, της Θεάς της Μαγείας του Necromancy και του Crossroads.

Η Melinoe θα χρησιμοποιήσει τις σκοτεινές δυνάμεις της για να αντιμετωπίσει τον Τιτάνα του Χρόνου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Hellblade 2

To Senua’s Saga: Hellblade 2 είναι ένας από τους πρώτους τίτλους που ανακοινώθηκαν για το Xbox Series X/S με την εταιρεία παραγωγής Ninja Theory να επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του για το 2024.

Δεν είναι πολλά γνωστά όσον αφορά την ιστορία του παιχνιδιού, αλλά ξέρουμε πως θα συνεχίζει την ιστορία της Senua κεντρικού χαρακτήρα του Hellblade και του ταξιδιού της, μέσω ενός εντατικού hack and slash παιχνιδιού, με εξαιρετικά γραφικά και απίστευτη λεπτομέρεια και σχεδίαση ήχου.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για PC, Xbox Series X και Xbox Series S.

GreedFall 2

Το αρχικό GreedFall κυκλοφόρησε το 2019 και ήταν ένας τιμητικός τίτλος BioWare. Αφηγούταν μια μοναδική ιστορία που διαδραματιζόταν σε έναν κόσμο φαντασίας εμπνευσμένο από τον 18ο αιώνα. Το GreedFall κατάφερε να χαράξει τη δική του ταυτότητα RPG, προσαρμόζοντας παράλληλα πολλά από αυτά που αγαπούν οι fan των τίτλων BioWare, Dragon Age και το Mass Effect.

Το GreedFall επικεντρώθηκε σε μια ιστορία της αποικιοκρατίας και της καταστροφής των λαών, συμπεριλαμβανομένου του καταπιεστή, βλέποντας τον πρωταγωνιστή De Sardet να ταξιδεύει από την παλιά ήπειρο του Gacane στον νέο κόσμο του Teer Fradee, μέσα από μάχες με ιθαγενείς, ανακαλύπτοντας τον λόγο που πολλοί άνθρωποι του κόσμου Gacane αρρωσταίνουν.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει λογικά μέσα στο 2024, χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποια ημερομηνία.

Star Wars Outlaws

Το πρώτο Open-world παιχνίδι Star Wars, το Star Wars Outlaws βλέπει τους παίκτες να μπαίνουν στην θέση του απατεώνα Kay Vess και του αξιολάτρευτου συντρόφου της Nix. Ενώ το παιχνίδι διαδραματίζεται μεταξύ του The Empire Strikes Back και του Return of the Jedi, μια ήδη αρκετά πολυάσχολη περίοδο για το franchise εστιάζει στο κάτω μέρος του Galaxy.

Οι παίκτες θα αναμετρηθούν με την Γαλαξιακή Αυτοκρατορία, αλλά μεγάλη προσοχή θα δοθεί στις διάφορες εγκληματικές οργανώσεις των γαλαξιών, όπως οι The Hutts. Περίπλοκες αποφάσεις και πολλά άλλα θα καταναλώσουν τον χρόνο των παικτών καθώς θα προσπαθούν να πραγματοποιήσουν μια από τις πιο μεγάλες ληστείες που έχουν δει ποτέ στο The Outer Rim.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για PC , PS5 , Xbox Series X και Xbox Series S.

Εμείς με την σειρά μας θα ευχηθούμε να έχουμε όλοι την Υγεία μας, Ειρήνη και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης.

Καλή Χρονια !!

Packo Ramas

administrator
Old School Gamer, Played Games Since the Age of dinos. Software Programmer, Web Designer and Programmer, Multimedia Programmer, Creator of Gamehauntings, Streamer&YouTuber

1 Comment

  • Yota 3 Ιανουαρίου, 2024

    Βαση του αρθρου που διαβασα , το 2024 ειναι δυνατη χρονια οσο αναφορα τα παιχνιδια . Φοβερες εξελιξεις , και οι ιστοριες που διαδραματιζονται σιγουρα θα απογειωσουν τους παικτες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

LIVE on Twitch OFFLINE on Twitch